Έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος Αθλητικής Διοίκησης ΚΕΔΑ-ΚΟΑ

Με επιτυχία άρχισε την Πέμπτη 12/10/2017, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αθλητικής Διοίκησης που διοργανώνει η Ακαδημία Αθλητισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, σε συνεργασία με την Κυπριακή Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού.

Η Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθλητισμού του ΚΟΑ κυρία Καίτη Λουκαϊδου – Χατζήκυριακου, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τόνισε ότι πολιτική της Ακαδημίας Αθλητισμού του ΚΟΑ, είναι η διοργάνωση σεμιναρίων για τη βελτίωση του επιπέδου του ανθρώπινου δυναμικού των αθλητικών φορέων του τόπου, μέσα από την αναβάθμιση των γνώσεων και των ικανοτήτων όλων των εμπλεκόμενων φορέων στον αθλητισμό. Σκοπός του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Αθλητικής Διοίκησης είναι, να αναπτυχθούν θέματα που άπτονται της αθλητικής διοίκησης.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για στελέχη Ομοσπονδιών

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στο πλαίσιο στήριξης και ανάπτυξης των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων των στελεχών των Αθλητικών Ομοσπονδιών σε θέματα που άπτονται της αθλητικής διοίκησης τη βελτίωση της λειτουργίας των αθλητικών οργανισμών της Κύπρου, αποφάσισε την έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή της ΚΕΔΑ στο 25ο Παγκόσμιο Συνέδριο του EASM στην Βέρνη της Ελβετίας

Η Κυπριακή Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού (ΚΕΔΑ) συμμετείχε στις εργασίες του 25ου Παγκοσμίου Συνεδρίου του EASM (European Sport Management Association) το οποίο έλαβε χώρα στη Βέρνη της Ελβετίας από τις 5 μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου 2017. Την ΚΕΔΑ εκπροσώπησε η Πρόεδρος της, και Επίκουρη Καθηγήτρια Αθλητικής Διοίκησης στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη.
Διαβάστε Περισσότερα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη

Η Κυπριακή Εταιρία Διοίκησης Αθλητισμού πραγματοποίησε την Τρίτη 1η Αυγούστου 2017 συνάντηση με τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη στην παρουσία και των μελών του διοικητικού συμβουλίου Άντρης Σιάλου, Λεόντιου Τσέλεπου και Στέλιου Στυλιανού, κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορες πτυχές της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών.
Διαβάστε Περισσότερα

KEDA.org.cy

Τα είπαν για το Dragon Boat

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 συνάντηση μεταξύ των μελών του συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού (ΚΕΔΑ) και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Dragon Boat.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσίαση Έρευνας Αθλητικής Διακυβέρνησης στους Αθλητικούς Οργανισμούς της Κύπρου

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 έγινε η παρουσίαση της αθλητικής έρευνας που έχει εκπονήσει η Κυπριακή Εταιρία Διοίκησης Αθλητισμού (ΚΕΔΑ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα την Αθλητική Διακυβέρνηση στους Αθλητικούς Οργανισμούς της Κύπρου.

Η παρουσίαση της έρευνας έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για μια πολύπτυχη υποστήριξη των Αθλητικών Ομοσπονδιών που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο του Οργανισμού. Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Αθλητική Ακαδημία του ΚΟΑ.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνέδριο “Αθλητικό Μάνατζμεντ: Σύγχρονες Εφαρμογές στο Ποδόσφαιρο”

Η ΚΕΔΑ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την 1 Μαρτίου 2012, στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, συνέδριο με τίτλο «Αθλητικό Μάνατζμεντ: Σύγχρονες Εφαρμογές στο Ποδόσφαιρο» (σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου). Επίσημος προσκεκλημένος, ομιλητής ήταν ο Pierre Lanfranchi ενώ απεύθυναν χαιρετισμό ο  Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής κ. Νίκος Τορναρίτης, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Πάμπος Στυλιανού, ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ουράνιος Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Συντονιστής του συνεδρίου ήταν ο αθλητικογράφος Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο μέγα χορηγό ΟΠΑΠ (Κύπρου) Λτδ, τους υποστηρικτές μας ΚΟΑ, ΚΟΕ, ΑΗΚ, ad&the city, το χορηγό επικοινωνίας Supersportfm και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία.

Διαβάστε Περισσότερα

Αθλητικο Μανατζμεντ: Συγχρονες Εφαρμογες στο Ποδοσφαιρο

Σεμινάριο “Οργάνωση και Διοίκηση Ακαδημιών Ποδοσφαίρου” – Φεβρουάριος 2012

Το Σεμινάριο είχε θέμα την Οργάνωση και Διοίκηση Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και διεξήχθη ως ανταπόκριση της ΚΕΔΑ στην πρόταση του τομέα ποδοσφαίρου του Εθνικού Σχεδίου Υποστήριξης Αναπτυξιακού Αθλητισμού.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνάντηση Γνωριμίας ΚΕΔΑ – Μάιος 2011

Η Κυπριακή Εταιρία Διοίκησης Αθλητισμού προσκάλεσε τα μέλη και τα εν δυνάμει μέλη της σε συνάντηση γνωριμίας με σκοπό να αναπτύξει και να γνωστοποιήσει στους ενδιαφερόμενους τους στόχους του οργανισμού και τις προγραμματισμένες δράσεις του. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο καφεστιατόριο Pralina.

Διαβάστε Περισσότερα

Αθλητική ημερίδα: «Τάσεις και Σύγχρονες Εφαρμογές Μάνατζμεντ σε Χώρους Μαζικής Άσκησης» – 22/06/2012

Στα πλαίσια της προσπάθειας εμπλοκής της ΚΕΔΑ σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα επίπεδα από τον επαγγελματικό μέχρι το μαζικό αθλητισμό, στις 22 Ιουνίου 2012, διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο η αθλητική ημερίδα με θέμα τις σύγχρονες εφαρμογές μάνατζμεντ σε χώρους μαζικής άθλησης. Η ημερίδα διοργανώθηκε στα πλαίσια επιμόρφωσης και εκπαίδευσης της Κυπριακής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού (ΚΕΔΑ), σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων, και σε αυτήν παρευρέθηκαν ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, γυμναστές, προσωπικό γυμναστηρίων, και φοιτητές αθλητικής διοίκησης. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Βουλευτής και Μέλος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής κ. Ευθύμιος Δίπλαρος, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ουράνιος Ιωαννίδης, και το μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ κ. Ευάγγελος Χειμώνας. Συντονιστής της ημερίδας ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΑ Λεόντιος Τσέλεπος, ενώ υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν ο ΚΟΑ και η ΚΟΕ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στους χορηγούς της αθλητικής ημερίδας, εταιρίες Provision For Sports, Powersoft, Vassos Eliades (αντιπροσώπους Nautilus, Star Trac, Sott Pilates), και στους χορηγούς επικοινωνίας Body Art magazine και FIT BLASTER.

Διαβάστε Περισσότερα

Τάσεις και Σύγχρονες Εφαρμογές Μάνατζμεντ σε Χώρους Μαζικής Άσκησης

«Τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών 2009» του Δήμου Πάφου, Μάρτιος 2010.

Η ΚΕΔΑ ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση του Δήμου Πάφου και διοργάνωσαν από κοινού την Τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών 2009 στην Παλιά Ηλεκτρική. Στα πλαίσια της εκδήλωσης δόθηκαν διαλέξεις σε θέματα διοίκησης και διαχείρισης δημοτικών προγραμμάτων άθλησης από τον κύριο Παναγιώτη Φασούλα, την πρόεδρο της ΚΕΔΑ Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη, τον Δρ.Γιώργο Τζέτζη και τον αθλητή Γιώργο Αχιλλέως.

Φωτογραφικό Υλικό

Αθλητική Ημερίδα «Γνωρίστε τα Αθλήματα» – Ιούνιος 2011

Αποκορύφωμα της συνεργασίας μεταξύ ΚΕΔΑ και Δήμου Πάφου αποτέλεσε η συνδιοργάνωση ημερίδας αφιερωμένης σε διάφορα αθλήματα με τίτλο «Γνωρίστε τα Αθλήματα». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου 2011, με τη συμμετοχή πέραν των 30 σωματείων που αντιπροσώπευσαν πλειάδα αθλημάτων, περιλαμβανομένων τοξοβολίας, πετόσφαιρας, καλαθόσφαιρας και καράτε.
.

Φωτογραφικό Υλικό

«Γύρος της Πάφου» – Μάιος 2011

Η Κυπριακή Εταιρία Διοίκησης Αθλητισμού συνδιοργάνωσε επίσης με τον Δήμο Πάφου τον «Γύρο της Πάφου» που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου 2011. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία αφού συμμετείχαν άτομα όλων των ηλικιών, με τον μικρότερο συμμετέχοντα ηλικίας μόλις 4 ετών!

Φωτογραφικό Υλικό

Ποδηλατικός Γύρος Πάφου – 9 Απριλίου 2011

Η συνεργασία μεταξύ Κυπριακής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού και Δήμου Πάφου συνεχίστηκε με την παροχή οργανωτικής υποστήριξης στα πλαίσια των αθλητικών πρωτοβουλιών του Δήμου Πάφου με την ονομασία «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ – Στηρίζουμε το όραμα…Πάφος 2017, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, Υποψήφια Πόλη». Μέσα στο πλαίσιο αυτό, οργανώσαμε και συμμετείχαμε στον Ποδηλατικό Γύρο της Πάφου στις 9 Απριλίου 2011.

Φωτογραφικό Υλικό

Τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών Δήμου Πάφου 2010

Μέσα στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πάφου και Κυπριακής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ Δρ Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη απηύθυνε χαιρετισμό στην Τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών 2010 που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2011 στις εγκαταστάσεις της παλιάς Ηλεκτρικής.

Φωτογραφικό Υλικό